viernes, 26 de enero de 2018

Exposició Museu de Solsona Diocesà i Comarcal



Sempre he mirat amb afecte aquesta comarca del Solsonès. La Catedral de Solsona ha estat sempre un dels meus reiterats anhels romànics. Per això, poder exposar a la Sala el Museu ha estat molt gratificant per a mi. 

Moltes gràcies a tots els que "viuen" al museu i que han fet possible aquesta exposició, especialment a la Montse Creus que, des de la idea inicial, m'ha donat mostres de la seva gran professionalitat. 

Amb un gust exquisit per la perfecció del detall i l'elegància de la il·luminació, mai abans s'havien realçat tant els pigments de les meves pintures mostrant tot el que poden donar de si.

Siempre he mirado con cariño esta comarca del Solsonés. La Catedral de Solsona ha sido siempre uno de mis reiterados anhelos románicos. Por eso, poder exponer en la Sala el Museo ha sido muy gratificante para mi.

Muchas gracias a todos los que "viven" en el museo y que han hecho posible esta exposición, en especial a Montse Creus que, desde la idea inicial, me ha dado muestras de su gran profesionalidad.

Con un gusto exquisito por la perfección del detalle y la elegancia de la iluminación, nunca antes se habian realzado tanto los pigmentos de mis pinturas mostrando todo lo que pueden dan de sí. 


Si clicas en el vídeo le darás vida y forma a la imagen















3 comentarios:

pallaferro dijo...

Després de força temps darrera d'aquest somni de poder exposar les teves obres, algun dia, en aquest important centre de referència del romànic català, ho has aconseguit!

Amb la qualitat de les teves pintures, la llum que reflecteixen els cromatismes originals i l'exquisit traç romànic que saps impregnar en cada obra teva, fas que, efectivament, aquesta exposició sigui una prova que el Romànic segueix Viu!

Sens dubte, tot un èxit d'exposició. Enhorabona!!!

IXos dijo...

Tu forma de plasmar es en esencia luminosa y por eso transcribe el Arte Filosofal de aquellas Obras majestuosas del alma y la contemplación humanas.

Mara dijo...

Zorionak, Baruk!

¡Qué alegría!

Gracias por compartirlo aquí.